De Magische Pepernoten Party

Slide background

De Magische Pepernoten Party!

Sinterklaas is onderweg!
Ga maar op het puntje van je stoel zitten! Sinterklaas is er bijna! Hij komt weer naar je toe om zijn verjaardag te vieren en neemt zijn trouwe toverpiet mee die dankzij de Magische Pepernoot weer veel tovertoeren zal laten zien!

Het verhaal
Dit jaar lijkt de pepernotenkolder wel uitgebroken! Zou er iets in de pepernoten zitten dat er van die vreemde dingen gebeuren? Kijk naar de Inpakpiet: ze pakt de gekste zaken in… en zelfs het publiek! En Sinterklaas komt op zijn sloffen binnen: hoe kan dat? En wat doet die kokosnoot tussen de pepernoten? Een hoop raadsels die roet in het eten gooien. Gelukkig is Hocus Pocus Piet ook dit jaar weer van de partij om alles weer terug naar normaal te toveren! Maar hij heeft wel hulp nodig van alle kinderen. Doen jullie mee?

Wat staat er nu in het Grote Boek?!
Nu Inpakpiet de zaal heeft ingepakt moet Sinterklaas ook dit jaar weer op een feestelijke wijze worden binnengehaald. Sint is weer vrolijk en vol goedheid als altijd en na een blik in het Grote Boek kan hij iedereen geruststellen; alle kindjes zijn lief! Natuurlijk is er tijd om alles wat je wilde weten aan Sint of Piet te vragen en je krijgt ook echt antwoord! Hocus Pocus tovert dit jaar van blijdschap met cadeautjes en presenteert een nieuwe uitvinding.

Zijn de cadeautjes wel mee?!
Na het goochelen van Hocus Pocus Piet gaan de voetjes nog een keer van de vloer en de armpjes in de lucht. Want het is maar één keer feest! Na een swingende dansles is het de hoogste tijd voor de cadeautjes. Die zitten allemaal veilig opgeborgen in de pakjeskamer. De sleutel van de pakjeskamer wordt door Hocus Pocus Piet tevoorschijn getoverd.

Nog een handje geven en dan Daáaaag Sinterklaasje!
Voordat ‘Dag Sinterklaasje’ klinkt, wil Sint nog iedereen bedanken. Sint is trots op zijn pieten en alle kinderen en wenst iedereen een fijne pakjesavond. Alle kindjes en ouders kunnen bij het uitzwaaien van Sint en Pieten terugkijken op een bijzonder en magisch Sinterklaasfeest om nooit te vergeten. Tot volgend jaar maar weer!

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!